Gi bort NORSK MOTORVETERAN i gave

Om bladet

Norsk Motorveteran har siden 1991 vært Norges største og mest profesjonelle magasin for alt som har med motorisert samferdselshistorie å gjøre, med tyngde på gamle biler og motorsykler i Norge. Fra 2021 slår vi sammen magasinene Norsk Motorveteran og Veteranlastebilen. Veteranlastebilen døper vi om til Norsk Motorveteran Nyttekjøretøyer.

Les mer

Fra 1/1-2021 slo vi sammen Norsk Motorveteran og Veteranlastebilen. Veteranlastebilen får nytt navn – Norsk Motorveteran Nyttekjøretøyer. Det betyr at du som abonnent på Norsk Motorveteran vil motta magasinet Norsk Motorveteran + Norsk Motorveteran – Nyttekjøretøyer i ditt abonnement.

Bestiller du et abonnement for ett år får du 16 utgivelser – 8 utgaver av Norsk Motorveteran, 8 utgaver av Norsk Motorveteran Nyttekjøretøy + Norsk Motorveteran spesialer som vi sender ut kun til abonnenter. 

Bestiller du et halvårs abonnement får du 8 utgivelser – 4 utgaver av Norsk Motorveteran, 4 utgaver av Norsk Motorveteran Nyttekjøretøy.

Les mer

Gi bort NORSK MOTORVETERAN i gave

Gaveabonnement avsluttes etter at mottaker har fått de utgavene som er inkludert i tilbudet.

1. Velg type

2. Velg abonnement

Gaveabonnement løper frem til mottaker har fått alle utgavene.
Etter dette vil mottaker kunne videreføre abonnementet, om ønskelig.

Norsk Motorveteran har siden 1991 vært Norges største og mest profesjonelle magasin for alt som har med motorisert samferdselshistorie å gjøre, med tyngde på gamle biler og motorsykler i Norge. Fra 2021 ble magasinene Norsk Motorveteran og Veteranlastebilen slått sammen. Veteranlastebilen ble døpt om til Norsk Motorveteran Nyttekjøretøyer.

Registrer din bestilling her:

3. Bestillingsinformasjon

Mottaker av abonnementet

Adressesøk:

{{ hit.name }}
{{ hit.addressLine }}
{{ errorMessage }}

Betaler av abonnementet

Adressesøk:

{{ hit.name }}
{{ hit.addressLine }}
{{ errorMessage }}
Betalingsmåte:

Ved å bestille aksepterer du våre kjøpsbetingelser og retningslinjer for personvern. Abonnementet løper til det sies opp.

* Samtykket du gir til Egmont overstyrer reservasjoner i Reservasjonsregisteret i Brønnøysund.

Slik behandler vi dine persondata

Velg abonnement