Abonner på BOLIGDRØM

Les bladet digitalt på Flipp.no

Om bladet

Boligdrøm byr på frodig interiør, inspirerende hager og deilig tradisjonsrik mat. Møt også de beste bloggerne. 

Les mer

BoligDrøm ble lansert i 2010 og er et nyskapende livsstilsmagasin for de som er på jakt etter inspirasjon og kreative impulser. Bladet presenterer spennende reportasjer om interiør og design, med en feminin og romantisk stil. Gjennom et unikt samarbeid med norske interiørprofiler, gir BoligDrøm leserne aktuelt stoff som tar pulsen på boligtrendene som gjelder akkurat nå.

Magasinet utgis ti ganger i året, med inspirerende innhold for alle som elsker interiørdesign og trender. Når du leser Boligdrøm vil du merke at redaksjonen har fokus på å gi deg en totalopplevelse av det gode livet. Det strekker seg fra pene hjem og drømmeboliger, til velstelte hager, spennende mat og nye produkter. Alt levert i velskrevne reportasjer med stilfulle og inspirerende bilder.

Boligdrøm gir deg smarte tips om alt fra A til Å når du skal innrede eller pusse opp. Går du med byggeplaner i magen er magasinet til stor hjelp i planleggingsfasen.
Praktiske løsninger og morsomme kombinasjoner av forskjellige stiler kan gi ditt nye hjem et unikt inntrykk. Med eksperter i ryggen er du trygg på å bli guidet frem til de beste resultatene.

Dette er abonnementet for den kresne og stilsikre interiørinteresserte som er opptatt av naturlig skjønnhet i omgivelsene. Boligdrøm er en kjær kompanjong når du sitter i godstolen og tenker ut løsninger til glede for deg selv og familien. Magasinet er også en fin gave å gi til en god venn på jakt etter inspirasjon!

Les mer

Abonner på BOLIGDRØM

1. Velg type

2. Velg abonnement

Velg abonnement

 • *Frakt på Kr 29,-
  tilkommer for gaven
 • *Frakt på Kr 49,-
  tilkommer for gaven

Velg velkomstgave

 • WIK & WALSØE OSEAN KOPP 3

  Wik & Walsøe Osean kopper 3 PK

  3-pakning med Osean kopper 20 cl i blå og hvit og ulike mønster, verdi kr. 649,-

 • ALV BARNESETT GRÅ

  ALV barnesett fra Wik & Walsøe

  Barnesett med kopp og skål fra Wik & Walsøe, verdi kr. 479,-

Abonnementet inkluderer gratis digital tilgang til BOLIGDRØM i appen Flipp. Bladabonnementet løper inntil du sier opp. Du kan si opp når du vil. Etter introduksjonstilbudet vil faktura for neste periode være kun 279,- for 4 utgaver. Introduksjonstilbudet gjelder kun for nye kunder i Norge.

3. Bestillingsinformasjon

Adressesøk:

{{ hit.name }}
{{ hit.addressLine }}
{{ errorMessage }}
Betalingsmåte:

Ved å bestille aksepterer du våre kjøpsbetingelser og retningslinjer for personvern. Abonnementet løper til det sies opp.

 • Introduksjonstilbudet er % utgaver av BOLIGDRØM til kr %.
 • Etter introduksjonstilbudet vil faktura for neste periode være kun 279,- for 4 utgaver.
 • Abonnementet løper inntil du sier opp. Du kan si opp når du vil.

* Samtykket du gir til Egmont overstyrer reservasjoner i Reservasjonsregisteret i Brønnøysund.

Slik behandler vi dine persondata

Velg abonnement

Velg velkomstgave