Kategorier
Vi Menn nr 16 2015

Abonnement på Vi Menn

Her kan du bestille abonnement på Vi Menn. Vi Menn er Norges desidert største blad for menn, og eneste mannebladet i landet som utkommer hver uke. Bladet inneholder reportasjer og fagstoff innenfor et bredt stoffområde, blant annet aktualiteter, action, reiseopplevelser, krim, populærvitenskap, teknologi, jakt/fiske, sport og erotikk.

I løpet av et år gir vi ut hele 25 temautgaver. Dette inkluderer bl.a. Vi Menn Bil Top Gear, Vi Menn Båt, Vi Menn Bobil og Vitenskap & Historie. Disse utgavene er inkludert i utgivelsesplanen. Det vil si at som abonnement så vil en enkelte utgaver motta to utgaver: ett vanlig Vi Menn og en temautgave. Disse temautgavene er eksklusive for abonnentene, de er ikke i salg i butikk.

Som abonnement kan man gratis melde seg inn i Vi Menn Fordel - et rykende ferskt fordelsprogram. På vimennfordel.no vil vi kontinuerlig legge ut ekstra lesestoff, bilder og filmer fra oss i redaksjonen, samtidig som vi tilbyr rabatter og gode tilbud fra våre samarbeidspartnere.

Velg mellom 2 gaver

Velg abonnement

Adresse

Betalingsmåte

Nyhetsbrev

Koss hodetelefon (in-ear) Porto på kr 29,- tilkommer.

Koss hodetelefon (in-ear)

Koss KE29 har en fantastisk god lyd med dyp bass. Hodetelefonen har god isolasjon og flott design. Silikonplugger i ulike størrelser følger med i størrelsene: small, medium og large. Hodetelefonene kommer i fargene ebony, ice og steel. Ved bestilling blir en tilfeldig farge valgt.

Verdi 199,-
Lukk
Adventure kortholder Porto på kr 29,- tilkommer.

Adventure kortholder

En smart kortholder som forenkler dine transaksjoner med kort eller sedler. På innsiden har den 6 lommer til kort i tillegg til en større oppbevaringslomme til sedler og kvitteringer. På fremsiden har den to smarte lommer med åpne glide-felt som gjør det raskt og enkelt å dra frem dine to mest benyttede kort med tommelen. Kortholderen er laget av ekte skinn.

Verdi 299,-
Lukk

Sametykke for e-post

Ved avgitt samtykke vil Bladkiosken/Egmont Publishing kunne sende deg servicemeldinger tilknyttet ditt abonnement, spennende tilbud og nyhetsbrev om magasiner og andre produkter via brev, telefon og elektroniske medier som
e-post og sms. Dine opplysninger vil ikke bli solgt eller tilgjengeligjort til tredjepart.

Lukk